Újdonságok

Fatolvajokat értek tetten

2013.05.29 10:56
Fatolvajt fogott Győrvári Árpád, a Felsődunai Vízi Polgárőr Egyesület tagja.Legfrissebb hírünk amelyről a Kisalföld regionális napilap is beszámolt, hogy a Felsődunai Vízi Polgárőr Egyesület tagja fatolvajt fogott Nagyszentjános külterületén. A visszatérő tolvajok elfogása sikeres volt, a rendőrség a büntetőeljárást megindította. Az elfogott tolvajok visszaeső bűnözők voltak. A sikeres akcióról készült cikket a Kisalföld napilapban is elolvashatják. Gratulálunk Győrvári Árpádnak.

Robogókat adományoztak

2013.05.26 11:00
2013.05.24-ÉN AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR SZÖVETSÉG KIHELYEZETT ELNÖKSÉGI ÜLÉSEN  PAPP KÁROLY R.VEZÉRŐRNAGY, ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY ÜNNEPÉLYES KERETEK KÖZÖTT ÁTADTA DR.TÚRÓS ANDRÁSNAK, AZ OPSZ ELNÖKÉNEK AZT A HÚSZ DARAB ROBOGÓT, AMIT A 100X100 BIZTONSÁG ELNEVEZÉSŰ, KIEMELT BŰNMEGELŐZÉSI PROGRAMBAN ADOMÁNYOZÓTT A RENDŐRSÉG A POLGÁRŐRSÉG MUNKÁJÁNAL SEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN. AZ ÜNNEPI BESZÉDEK UTÁN, GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYÉBŐL MIKLÓS GYÖRGY, A RÉPCEMENTI POLGÁRŐR EGYESÜLET ELNÖKE VEHETETT ÁT SAJÁT CSAPATÁNAK 2DB SZOLGÁLATI MOTORKERÉKPÁROKAT DR. TÚRÓS ANDRÁSTÓL, S EGY TISZTELETKÖR EREJÉIG KI IS PRÓBÁLTA EGYIKET. A RÉPCEMENTI POLGÁRŐR EGYESÜLET JÓL MEGÉRDEMELT MOTORJAIVAL AZ ORSZÁGOS POLGÁRŐR NAPON LEHET MAJD TALÁLKOZNI.

Kihelyezett elnökségi ülés Pannonhalmán

2013.05.16 10:30
2013. május 16.  A Győr-Moson-sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnöksége kihelyezett ülést tartott Pannonhalmán. A levezető elnök Csaplár Zoltán a köszöntőjében kitért arra, hogy sajnálatos betegség miatt Gangl András, megyei elnökünk nem tud jelen lenni, de gondolatban velünk van és sok sikert kíván munkánkhoz.   A tanácskozáson a megyei elnökség tagjain kívül részt vett Cseh István Fejér megyei és Kolozsi József Jász-Nagykun-Szolnok megyei elnökök is, akik a felügyelettükkel és a szervezésben segítik a megyei vezetőséget.   Képviseltették magukat az önkormányzat, a művelődési ház, a helyi polgárőr egyesület, a megyei rendőrfőkapitányság megbízottjai is. A napirendi pontok témája a Polgárőr Nap részletes programja, forgatókönyve, illetve a feladatok meghatározása volt. A tanácskozás egy szerény ebéddel ért véget.
Tételek: 196 - 198 ból 198
<< 36 | 37 | 38 | 39 | 40