Újabb gépjármű felderítő akció Sopronban

2018.03.24 16:06

2018.március 20.-án  a Sopronba látogató autósok a 84.sz főközlekedési  út mellett ismét találkozhattak a Soproni Polgárőr Egyesület  Gépjármű felderítő csoportjának aktivistáival.

A Soproni Rendőrkapitányság  akció elrendelése alapján, annak felkérésére teljesített szolgálatot az Egyesület 3 tagja 10.30-15.50-ig.

A felderítés során a regisztrált 1445 db gépjárműből  9 esetben történt rendellenes riasztás. Ebből 1 esetben volt forgalomból való kivonás, és 8 esetben lejárt műszaki vizsgával való közlekedés. Az akcióban részt vevő rendőrség munkatársai minden esetben eljártak a szabálytalankodó gépjárművezetők ellen.

A Polgárőr Egyesület egyik fő célja a fiatal utánpótlás nevelése. Ennek keretében került sor Révész László Krisztián egykori közösségi munkát  az Egyesületben végző,majd ifjú polgárőrként működő és végül mint felnőtt polgárőr informatikusnak tanuló fiatalembernek  ebbe a csoportba való  beépülése és részvétele. A csoport továbbra is végzi a lakosság közérzetének jobbítása érdekében folytatott bűnmegelőzési, és felderítési tevékenységét .

 

Sopron,2018.03.21.

 

                                          Török László

                     Gy-M-S M.Polgárőr Szövetség alelnök