Új kerékpárok az écsi polgárőröknek

2020.09.28 20:35

2020. szeptember 21-én az „ÉCS” Polgárőr Egyesület képviseletében nagy örömmel indult útnak Sáriné Kocsis Marianna elnök és két egyesületi tagtársunk, hogy Esztergomban, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság pályázati keretéből vásárolt kerékpárokból egy női és egy férfi kerékpárt vehessenek át. Nagy öröme volt az egyesületnek, hogy a felajánlott 40 db kerékpárból kettőt nekik szántak. Külön megtiszteltetés volt Győr-Moson-Sopron megyét képviselni dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke előtt. Az Esztergomi Bazilika előtti téren volt az átadó ünnepség, ahol a jelenlegi szabályokat betartva mondta el köszöntőjét az országos szövetség elnöke, és a Neuzer kerékpár gyártó cég vezetője. Dr. Túrós András egyúttal megköszönte a polgárőrök áldozatos munkáját is. Az átadó ünnepség után, az „ÉCS” Polgárőr Egyesület tagjai az új kerékpárjaikon megtették a tiszteletkört a Bazilika lépcsője lőtt. Külön köszönetet szeretnénk mondani a Győr- Moson- Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnökségének, hogy egyesületünknek szánta ezt a két új kerékpárt.

Écs Polgárőr Egyesület