Polgárőrök segítik a 2016.évi légfegyveres Európa-bajnokságot

2016.03.01 15:43

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség egyesületei négy napon keresztül segítik a Győri Audi Arénában zajló légfegyveres Európa-bajnokságot. A polgárőrök a fegyver raktárakban és a parkolóban látnak el önkéntes szolgálatot, segítve a kontinensviadal biztosítását és a versenyzők fegyvereinek biztonságát. A Polgárőrök mellett 14. életévüket betöltött győri iskolás önkéntesek végzik az adminisztrációt.

 Csaplár Zoltán a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnöke elmondta, hogy kiemelt hangsúlyt fektetnek a megyében a Polgárőrök sport aktivitására, így örömmel segítik az Európa-bajnokságot. A Polgárőrök mellett adminisztrációs tevékenységet végző fiatalok érdeklődéssel fordulnak az Ifjú polgárőrré válás lehetősége felé.

Az Európa Bajnokság biztosításában közreműködött a Téti, Lázi, Mosonszentmiklósi, Szerecsenyi, Dunaszegi, Bakonyszentlászlói, Gyömörei, Gyarmati, Győrasszonyfai, Kunszigeti, Nyúli, Écsi, Csikvándi, Abdai, Lövői és a Koroncói Polgárőr Egyesületek. Összesen a 4 nap alatt 51 fő polgárőr.

Győr, 2016.02.27.

 

Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség

Fotó: Szabó Tímea