Közös rendőr-polgárőr ellenőrzés a Pannonhalmi járásban

2021.04.13 12:11

A Győri Rendőrkapitányság Pannonhalmi Rendőrőrsének illetékességi területén 2021.04.08. napon 12 óra 00 perctől 20 óra 00 percig végrehajtott fokozott ellenőrzésben 8 fő polgárőr 4 db polgárőr-szolgálati gépkocsival vett részt, illetve 8 csoportban összesen 24 fő rendőr vett részt 11 db rendészeti jellegű, és 2 db civil gépkocsival .A szolgálati csoportok összesen 42 esetben intézkedtek szabálysértés elkövetőjével, és 1 személyt bűncselekmény elkövetése miatt elfogtak.

Az ellenőrzésben az alábbi polgárőr egyesületek vettek részt: Nyúli Bűnmegelőző Polgárőrség 2 gépkocsival és 4 fővel, a Lázi Polgárőrség 1 gépkocsival 2 fővel, valamint a Győrasszonyfai Polgárőrség 1 gépkocsival és 2 fővel.

A fokozott ellenőrzés végrehajtását sikeresnek és eredményesnek értékelem, mely sikerekhez nagyban hozzájárult az ellenőrzésben részt vevő polgárőr szervezetek által nyújtott személyi és technikai támogatás.

Köszönettel:Valiczkó Mihály