IGK Reboot, azaz újra együtt az Ifjú Gönyűiek Közössége!

2020.06.16 16:46

Hosszú volt a kihagyás, hosszú a várakozás, de az Ifjú Gönyűiek Közösségének tagjai végre újra találkozhattak és egy újraindító, csapatot újra formáló szombat délelőttön játékkal, bográcsozással szoktatták magukat egymáshoz.

A létszám még nem volt teljes, talán a tagok fele akart, tudott eljönni. Ennek okai közt még van óvatosság, és közbejött más program. Reméljük, a következő összejövetelen már újra a korábban megszokott létszám vesz részt.

 

A közösség az Egészségház udvarán találkozott, ahol vidám hangulatban a régebbi, de még nem használt, a már jól bevált és új játékokkal szórakoztatták magukat. Golyóztak (petanque), tollasoztak és használatba vették a Tutanhamon Nyereményjátékon nyert játékokat.

 

Délre elkészült bográcsban a paprikás krumpli, melyet jóízűen fogyasztottak el a jelenlévők. Bangó Jánosné (Marika néni) meglepetése következtében sütemény is került az asztalra, mely méltó koronája volt a napnak.

 

„Érződött a hangulaton, hogy hosszú idő után jó volt végre egy kicsit együtt lenni, nem csak nekünk, felnőtteknek, de a gyerekeknek is” – mondta el az egyesület elnöke, az ifjúsági program koordinátora.

 

Talán az év hátralévő része lehetővé teszi, hogy a szervezés alatt álló nyári tábor és a többi program megvalósulhasson. Bízunk benne, hogy nem kell ismét rendkívüli körülmények között helytállni, de ha mégis, újra tesszük, ami falu és az emberek biztonságához szükséges.

 

Horváth Attila sajtófelelős