Hulladékmentesítés Gyömöre-Szerecseny

2014.05.30 12:23

Május 24-én, szombat reggel az esős idő ellenére a vasútállomás elött gyülekeztek a Gyömörei Polgárőr Egyesület, a Gyömöre-Szerecseny Vadásztársaság és a Gyömöre Sportkör lelkes tagjai, hogy a két település körzetében megtisztítsák a hulladékoktól az utakat ,árokpartokat és a közterületeket.

Gyömöréről indultak, eközben Szerecseny irányából a Tóth Csaba vezette Szerecsenyi Polgárőr Egyesület tagjai kezdték el a munkát. Az akció hasznos és sikeres volt, hiszen délutánra végeztek a hulladékok begyűjtésével.

Ferenczy Lóránt a gyömörei polgárőrök és Kristóf Jácint, a sportkör vezetője elmondta, hogy igyekeznek évente hasonló akciókat szervezni, mert fontosnak tartják településük tisztaságát és a környezetük védelmét. Egy szép rendezett településre az átutazók is más szemmel néznek. Külön öröm számukra, hogy a polgárőrök és a sportkör tagjai közül nagyon sok fiatal is részt vett ezen közösségi programban.