Fertőtlenítési feladatokban vett részt a Koroncói Polgárőr Egyesület.

2021.02.09 18:09

Egyesületünk munkáinak meghatározó része a közösségért végzett feladat, és ennek megfelelően próbál alkalmazkodni az előttünk álló kihívásoknak.

Most közös szervezésben vettünk részt a Koroncói Község hivatalával, Radicsné Kincses Mária polgármester asszonyával, mikor megszerveztük a községben lévő közintézmények fertőtlenítését. Első lépésben a hivatal helyiségeit fertőtlenítettük, majd ezt követően az orvosi rendelő következett. A fertőtlenítést ózongenerátorral végeztük, Csaplár Zoltán, a szövetség elnöke kérésünkre azonnal cselekedett, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség tulajdonát képező eszközt a rendelkezésünkre bocsátotta. A fertőtlenítést hétvégenként hajtottuk végre, mikor az intézményekben nem tartózkodik senki,hiszen ez a feladat helységtenként akár két-három órát is igénybe vett. Ennek ideje alatt a helységekben tartózkodni tilos, mivel az ózon önmagában mérgező. A fertőtlenítés után, egy alapos szellőztetés követte a folyamatot. A Koroncói Polgárőr Egyesület tagjai közül Endrei László polgárőr lett kiképezve a feladat végrehajtására, a gép kezelésére. A feladatot büszkén vállalta, és hajtotta végre.

  Ezúton szeretném megköszönni minden polgárőr munkáját, mind a fertőtlenítésben részt vett állománynak, mind pedig a szolgálatokban tevékenykedő egyesületi tagoknak, hisz a szabadidejüket feláldozva hajtották végre feladataikat.

 

  Madarász István elnök