Évzárók ideje

2019.01.05 21:30

 

A Gönyűi Polgárőr Egyesület vezetése úgy döntött, hogy – bár a feladatok nagy részét közösen teljesítik – külön évzárót szervez az ifjú és örökifjú polgárőröknek. Tette ezt azért, hogy mindkét korosztály a számára szimpatikus helyen és módon legyen együtt a társakkal, ahol megbeszélhetik közös élményeiket, gondjaikat, kiereszthetik a fáradt gőzt.

Az előző megfontolások és az érintettekkel való megbeszélés alapján a fiatal polgárőrök bowlingozás közben, míg a felnőttek a Gönyű SE klubházában tartották meg évzárójukat. Míg a fiatalok december 28-án a golyót gurították, addig a másik korcsoport tagjai 29-én, a kulináris élvezeteknek hódoltak.

Természetesen nem ez volt az évzáró lényege, hanem a végzett munkából a lényegesebb elemek kiemelése - melyről majd a beszámoló és tervező közgyűlés után adunk hírt -, valamint a kiemelkedő teljesítményt nyújtók elismerése és a vezető munkájának megköszönése.

„A Gönyűi Polgárőr Egyesületben végzett áldozatos munkádért” üveg plakett elismerésben részesült:

Vigh Mihályné pénztáros, a felelősségteljes és pontos gazdálkodásért,

Deák Miklósné a szolgálatok szervezéséért,

Buthi Viktória az elnök adminisztrációs és szervező munkájának segítéséért,

Domicser József az egyesületen belül legtöbb teljesített szolgálatért,

Molnár Jenő az ifjúsági programban végzett munkájáért,

Horváth Attila sajtófelelős az egyesületet, az ifjúsági programot, végső soron a polgárőrséget népszerűsítő tudósításokért.

 

Deák Miklós alelnök az éves munkájáért és nem utolsó sorban az évzáróra főzött marhapörkölt – mindenki számára élvezetet nyújtó – kivitelezéséért ajándékot vehetett át.

Az egyesület tagsága nevében elnökünk részére virág mellett egy hindu isten, Ganésa kicsi szobra került átadásra. Miért éppen ez az ajándék? Mert Ganésa az akadályok elhárítója, az anyagi jólét és az új kezdetek istene. Mindezek 2018-ban és a jövő évben is szükségesek lesznek eredményes működésünkhöz. Ehhez sok sikert kívánok neki és mindnyájunknak!

Horváth Attila sajtófelelős

Valamennyi polgárőr társnak kívánunk sikeres, eredményes, boldog újévet!