Családi Nap Rábapatonán

2017.09.27 19:15

Családi napot tartottak a polgárőrök Rábapatonán

Idén első alkalommal került megrendezésre a Csorna Járási Polgárőr Egyesületek Családi Napjára 2017. július 1-jén Rábapatonán. A rábapatonai agárpálya adott otthont az egész napos rendezvénynek. A program főzőversennyel kezdődött, amire a járás polgárőr egyesületei nevezhettek be.
Előtte Csányi Gábor, a Csornai Járás Polgárőr Egyesületek koordinátora, majd Madarász István, a Győr – Moson – Sopron Megyei Polgárőr Szövetség elnök-helyettese köszöntötte a megjelenteket.
A nap folyamán egész napos programokat szerveztek. Volt kötélhúzó verseny, 11-es labdarúgó verseny, családi vetélkedő (asszonycipelés, zsákbafutás …stb.), a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt KRESZ-teszt. Délután fociversenyben mérhették össze tudásukat a polgárőr egyesületek. A nagy érdeklődés övezte a fagylaltevő versenyt, amikor is a gyereknek kellett fagylalttal megetetni bekötött szemű szülőjüket. A férfiak sörfelismerő versenyben jeleskedhettek. Délután a Bogyoszlói Férfi Dalkör, valamint a SZIVAROCK muzsikája szórakoztatta a jelenlévőket. A csapatokat - a versenyeken elért eredményeik alapján -  oklevéllel és ajándékkal jutalmazták a szervezők.

Köszönettel:

Visy László