Akikre büszkék vagyunk

2023.03.11 19:12

Az Országos Polgárőr Szövetség 2023. március 11.-én Vácon tartotta ünnepi rendezvényét a nemzeti ünnepünk alkalmából.

Dr. Rétvári Bence a belügyminisztérium parlamenti államtitkára ünnepi megnyitóját követően elismerések átadására került sor.

A 2022-es évben végzett kiemelkedő munkájuk alapján, Győr-Moson-Sopron Vármegyéből az „Év Polgárőre” kitüntető címet vehette át Valiczkó Mihály a Győrasszonyfai Önkormányzati Polgárőr Egyesület elnöke, az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntető címet „Écs” Polgárőr Egyesülete nevében Sáriné Kocsis Marianna az egyesület elnöke, az „Év Polgárőr Pedagógusa” kitüntető címet, Lukácsné Rajczi Zsuzsanna asszony a Kónyi Polgárőr Egyesület tagja, az „ Év Polgárőr Sajtósa” kitüntető címet pedig Horváth Attila a január 1-én leköszönt megyei sajtóreferens a Gönyűi Polgárőr Egyesület tagja .

A kitüntetésben részesülteknek a megye összes polgárőre nevében gratulálok, és a további munkájukban kívánok sok sikert.

Funk József

GYMSVMPSZ elnöke