15 éves a Tápszentmiklósi Polgárőr Egyesület

2017.04.26 13:54

Az egyesület megalakulásának 15 éves jubileumát ünnepelte 2017. április 21-én.  A beszámolóval egybekötött ünnepi közgyűlésen meghívott vendégként részt vett Kovács József, Tápszentmiklós polgármestere – Valiczkó Mihály megyei alelnök, járási koordinátor – valamint a rendvédelmi társszervek képviseletében Tóth Károly százados a Pannonhalmi Rendőrőrs parancsnok-helyettese.

Halász István egyesületi elnök ünnepi beszédében kiemelte a bűnmegelőző társadalmi összefogás jelentőségét. Rövid áttekintést adott az egyesület 15 éves tevékenységéről.

Kovács József polgármester elismerését és köszönetét fejezte ki a tagság irányába az áldozatos munkáért, amivel az egyesület növeli a lakosság biztonságérzetét. A továbbiakban is támogatásáról biztosította egyesületünket.

Tóth Károly parancsnok-helyettes beszámolót tartott a település 2016 évi bűnügyi mutatóiról, melyben kihangsúlyozta, hogy a bűncselekmények csekély száma nagymértékben köszönhető a helyi polgárőrség preventív jellegű jelenlétének. Reményét fejezte ki, hogy a rendvédelmi szervekkel való együttműködés a jövőben is gyümölcsöző marad.

Valiczkó Mihály megyei alelnök szintén köszönő és elismerő szavakkal szólt egyesületünk munkájáról és a Megyei Polgárőr Szövetség nevében támogatásáról biztosított bennünket.

Az ünnepség befejezéseként elismerő oklevelek átadására került sor, majd vacsorával egybekötött beszélgetés zárta a jubileumi eseményt.

 

 

Halász István

egyesületi elnök

P.E.Tápszentmiklós