A gönyüi polgárőrök sikere

2015.06.23 22:00

A XXI. Országos Polgárőr Napon a megnyitó, köszöntő és tájékoztató beszédek után került sor a kitüntetések, elismerések átadására, melynek keretében Pozsgai Veronika, Gönyű község alpolgármestere és Domicser József, a Polgárőr Egyesület elnöke a község önkormányzatának adományozott POLGÁRŐR KÖZSÉG kitüntető címet vehette át Pintér Sándor belügyminisztertől és dr. Túrós András OPSZ elnöktől.

Úgy érezzük, e megbecsüléssel az Önkormányzat közrend, közbiztonság érdekében kifejtett tevékenységét, a Polgárőr Egyesülettel napi szinten megvalósuló együttműködést, az Egyesület munkájának anyagi és erkölcsi támogatását, az Egyesület tagjainak önként vállalt munkáját, a nappali és éjszakai szolgálatokat, az idősek felvilágosítását, a fiatalok felkészítését, a lakossággal való közvetlen kapcsolattartást ismerték el.

A Komlón 2015. június 20-án átvett kitüntetést örömmel szállítottuk haza és azt büszkén fogjuk tagjainknak, a falunak, vendégeinknek megmutatni, de nem feledkezünk el arról, hogy a falu közössége által immár magasra tett mérce újabb feladatokat jelent és még intenzívebb munkára lesz szükség, nemcsak az esetleges újabb elismerésért, hanem településünk biztonságáért, nyugalmáért.

Horváth Attila a Gönyűi Polgárőr Egyesület sajtófelelőse